RVS Trading specialist

HEGO is de roestvast staal trading specialist van Nederland, al 36 jaar actief in de internationale RVS markt. In de loop der jaren hebben we zeer goede contacten met leveranciers en partners over de hele wereld op kunnen bouwen. Daardoor vindt u bij HEGO altijd wat u zoekt.

Koop via HEGO in Azië, de VS of bij de grote Europese fabrikanten

Naast onze uitgebreide groothandel, is HEGO tevens uw partner voor inkoop vanuit Azië, de VS of Europa. U hoeft zelf niet te zoeken naar adressen in verre oorden en u zit niet in onzekerheid over de kwaliteit van het materiaal. Als u uw grote orders bij HEGO koopt doet u dat heel gemakkelijk bij een gerenommeerd Nederlands bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de branche.

Of het nu gaat om platen of coils, allebei in een ruim aanbod van kwaliteiten en afmetingen. Het materiaal heeft een 3.1 certificaat, dus de kwaliteit is gegarandeerd.

Als u via ons inkoopt geniet u zowel van het prijsvoordeel als van het financieringsvoordeel, u hoeft namelijk niets voor te financieren*. Afname is al mogelijk vanaf 10 ton.

Bel nu 036 – 5492 222, mail naar sales@hego.nl of vraag een offerte aan via onze offerte tool, dan ontvangt u binnen 1 uur reactie.

Alle voordelen op een rijtje:

– Koop bij een Nederlandse leverancier met meer dan 35 jaar ervaring
– Profiteer van aantrekkelijke financieringsvoorwaarden met minimale impact op uw liquiditeit*
– Scherpe prijzen
– 3.1 gecertificeerd materiaal, dus gegarandeerde kwaliteit
– Gemakkelijke levering in Nederland, België en de rest van de wereld
– Minimale ordergrootte 10 ton

*Vraag naar de voorwaarden

Hulp nodig? Neem direct contact met ons op!

Contact opnemen