Platen knippen (RVS en Aluminium)

Wij hebben jarenlange ervaring in het RVS en Aluminium knippen. Met de hoogste precisie knippen wij plaatmateriaal eenvoudig op maat in ons eigen service center, dit doen wij al sinds 1995. Onze knipbank wordt bediend door zeer ervaren medewerkers zodat wij een consistente hoge kwaliteit en nauwkeurigheid kunnen garanderen. Voor al ons knipwerk geldt een snelle levering.

Naast het op maat knippen van plaatmateriaal, knippen wij ook diverse specials zoals plinten, schopplaten, hoekbeschermingen en afdekstroken.

Specificaties RVS en Aluminium Knippen 

RVS Platen knippen wij tot een dikte van 6 mm. Aluminium platen kunnen wij zelfs tot een dikte van 8 mm op maat knippen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Plaatmateriaal op maat

Wij hebben verschillende mogelijkheden in de toeleveringen van RVS en Aluminium plaatmateriaal op maat. Met onze knipbank kunnen wij platen eenvoudig en uiterst nauwkeurig op maat knippen. Eventueel kunnen wij de platen na bewerken met onze ponsmachine, hiermee maken wij allerlei gaten of sleuven in het plaatmateriaal. Grote hoeveelheden plaat op maat verwerken wij met behulp van onze decoiler. Coils worden bij deze methode exact afgerold tot platen op maat. Lees hier meer informatie over het decoilen van plaat op maat.

RVS en Aluminium knippen - HEGO Stainless Steel & Aluminium
Platen op maat - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Offerte voor platen knippen nodig? Wij helpen u graag!

Vraag een offerte aan