The best deal in Stainless Steel & Aluminium

HEGO Stainless Steel & Aluminium is een groothandel in roestvast staal en aluminium. Al sinds de oprichting in 1977 is het onze missie om de beste deal te creëren voor onze klanten. Dat doen wij door ons uitgebreide netwerk van leveranciers, onze ruime voorraad, ons in-house service centre en onze deskundige aanpak. Wij leveren een brede range rvs en aluminium halffabricaten. Ons assortiment bestaat o.a. uit platen, coils, buizen, kokers en stafmateriaal in diverse afmetingen, diktes en legeringen.

Familiebedrijf in de roestvast staal markt

HEGO is in 1977 opgericht maar eigenlijk start onze geschiedenis al in 1956. In Muiden leerde onze oprichter, Wim Gort, de fijne kneepjes van het vak in de metaalhandel van zijn vader waarna Wim Gort zijn eigen metaalhandel oprichtte. Al sinds onze oprichting denken wij groot waardoor wij in de loop der jaren flink gegroeid zijn. Vandaag de dag leveren wij onze brede range producten in meer dan 20 landen. Het familiegevoel is nog altijd aanwezig. Door onze korte lijnen en flexibiliteit voelen klanten zich thuis bij ons. Veel van onze klanten bedienen wij om deze reden al vanaf onze oprichting. Wij vinden het als familiebedrijf belangrijk om duurzame relaties aan te gaan. 

Ook uw service partner

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben wij in 1995 ons eigen service centre Foxinox opgericht. Hierdoor zijn wij ook uw partner voor al uw aluminium en rvs bewerking. Van het slijpen van rvs platen tot het decoilen van plaat op maat: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Met ruim 20 jaar ervaring kijken wij graag vooruit. Onze visie is om uit te groeien tot dé totaalleverancier in RVS en Aluminium halffabricaten. Met een breed aanbod van producten én services waardoor onze klanten alles onder één dak kunnen vinden.

Missie

Voor gebruikers en handelaren van RVS en aluminium de ‘ beste deal’ creëren. Dat doen we door ons uitgebreide netwerk van leveranciers, onze ruime voorraad, ons in-house service center en onze deskundige aanpak, al sinds 1977

Visie

Wij willen dé totaalleverancier zijn in RVS en aluminium halffabricaten. Met een breed aanbod van producten én services waardoor onze klanten alles onder één dak kunnen vinden.

Onze kernwaarden

Flexibel
Wat uw wensen ook zijn, wij doen alles om het voor elkaar te krijgen. Heeft u materiaal snel nodig? Mits op voorraad kunt u uw materiaal vaak vandaag nog afhalen. Of anders bezorgen we het morgen. Door ons eigen service centre kunnen we gemakkelijk en snel materiaal bewerken naar uw wensen.

Betrokken
Uw project is ook ons project. Dat is onze instelling. Wij denken graag met u mee en geven advies op maat. Bij een aanvraag zijn we benieuwd waar het materiaal voor gebruikt wordt zodat we u hierbij kunnen adviseren. HEGO is al sinds 1977 een begrip in de markt en onze verkopers hebben jarenlange ervaring waardoor u kunt vertrouwen op deskundig advies.

Persoonlijk en oprecht
Bij HEGO kennen we onze klanten persoonlijk, sommige al decennia lang. Daardoor kennen we hun wensen en behoeftes. Daarbij zijn we oprecht, ‘what you see is what you get.’ Bij HEGO weet u daardoor altijd waar u aan toe bent.

CONTACTGEGEVENS

Bolderweg 10
1332 AT Almere, Nederland
Tel: +31-(0)36 5492 222
E-mail: info@hego.nl

Ma – Vrij: 08:15 – 16:45

CONTACT OPNEMEN

Werken bij HEGO? Bekijk onze vacatures!

Naar de vacatures