Graag nodigen wij je uit om een bezoek te brengen aan onze stand (B101) op de ESEF Maakindustrie 2020: hét event voor slimme maakoplossingen. Op ESEF Maakindustrie ontstaan samenwerkingen voor deze slimme maakoplossingen tussen leveranciers en makers van innovatieve (eind)producten. Wij zijn als deelnemer betrokken bij dit event en we kijken ernaar uit je te verwelkomen op 17, 18, 19 of 20 maart 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Waarom ESEF Maakindustrie bezoeken?

De behoefte van de klant staat centraal en keuzes maken betekent vooruit moeten kijken. Maar hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt en de snelle ontwikkelingen bijhoudt? Bezoek ESEF Maakindustrie en zie de slimme maakoplossingen van morgen.

5 redenen om langs te komen:

  1. Je bent in één keer op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de maakindustrie.
  2. Je krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in je organisatie.
  3. Je komt meer te weten over de thema’s Digitalisering, Robotisering, Energietransitie, 3d-printing, Nieuwe materialen, Circulariteit en Ketensamenwerking dankzij circa 260 exposanten en heel veel sessies.
  4. Je woont inspirerende praktijkcases en best practices van organisaties bij.
  5. Jij en je collega’s gaan naar huis met inspiratie om gezamenlijk een start maken met de optimalisatie van het productieproces.

 Voor wie? OEM bedrijven, productontwikkelaars en inkopers kunnen hier terecht voor nieuwe materialen, componenten, toepassingen, productinnovaties en flexibele oplossingen waarmee hun vraagstukken rondom inkoop en productie worden beantwoord.

 

Wanneer?          

Dinsdag 17 maart 2020                   10.00 – 17.30 uur

Woensdag 18 maart 2020              10.00 – 17.30 uur

Donderdag 19 maart 2020             10.00 – 17.30 uur

Vrijdag 20 maart 2020                     10.00 – 17.30 uur

Waar?                   Jaarbeurs, Utrecht

Kosten?                Bezoeken is gratis

 

Gelijktijdig met TechniShow

ESEF Maakindustrie vindt plaats gelijktijdig met TechniShow. Dit is veruit de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. Het vormt een uitstekend aanvulling op het aanbod van ESEF Maakindustrie. Samen tonen de beurzen de alternatieven op dé vraag van de maakindustrie. Naar TechniShow.nl

 

Gratis toegang? Klik hier en registreer snel voor je gratis persoonlijke badge.