Externe bewerkingen

RVS en Aluminium Service Center

Met behulp van ons service center Foxinox, bieden wij al sinds 1995 verschillende bewerkingsdiensten aan. Om te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten, zijn wij continu bezig om te onderzoeken welke bewerkingsdiensten wij kunnen toevoegen aan ons service center. Momenteel kunnen wij in ons eigen service center slijpen en borstelen, decoilen, knippen, ponsen en foliën. Daarnaast bemiddelen wij in het uitvoeren van diverse andere bewerkingen bij externe service centers. Deze bewerkingen kunt u op deze pagina vinden.

Neem contact met ons op

RVS Slitten

RVS slitten - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Coils kunnen wij op breedte laten slitten tot bandstaal, conform de door u opgegeven specificaties en tolerantie. Het bereik is van 1 mm tot 60 mm breed bij een dikte van 0,3 mm tot 3,5 mm. Het snijden gebeurt met rondschaarmessen met verschillende diktes. De machines zijn geschikt voor het slitten van een moedercoil naar kleinere coils.

Zetten en kanten

Bewerking RVS - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Zetten en kanten wordt toegepast in situaties waarbij hoeken dienen worden gemaakt in RVS of aluminium platen. Door het kanten wordt de hoek netjes afgewerkt waardoor nabewerking niet nodig is. Het bereik voor het zetten en kanten: lengte tot 6 meter en diktes vanaf 0,3 mm tot en met 12 mm.

Walsen en strekken

RVS walsen en strekken - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Walsen en strekken wordt toegepast om platen met spanning of deukjes spanningsvrij te maken. Hierdoor zijn de platen geschikt voor verdere bewerking.

Zagen

RVS zagen - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Wij kunnen het zagen van RVS en Aluminium buizen uitbesteden voor u. Lengtes vanaf 10 mm tot 12 meter mogelijk, diameters (rond) tot 300 mm en diameters (vierkant) tot 260 mm.

Offerte voor externe bewerkingen nodig? Wij helpen u graag!

Vraag een offerte aan