Decoilen (RVS)

Voor het verwerken van RVS coils tot plaat- of bandmateriaal maken wij gebruik van onze eigen decoil installatie (cut-to-length-line). Na het invoeren van de gewenste afmetingen, wordt de coil gewalst en afgerold tot platen op maat, geheel spanningsvrij. Hierdoor kunnen wij ook niet standaard afmetingen platen leveren.

Specificaties voor het RVS decoilen

Wij kunnen coils tot een dikte van 2 mm verwerken tot platen van maximaal 1500 mm breed en 5000 mm lang. Andere afmetingen zijn op aanvraag mogelijk.

Coils verwerken tot plaatmateriaal

Wij decoilen ook in opdracht van klanten. Ons op maat gemaakte plaatmateriaal vindt zijn weg naar verschillende landen wereldwijd. U kunt uw eigen RVS en Aluminium coils bij ons laten decoilen tegen scherpe prijzen. De platen leveren wij geheel conform de gewenste afmetingen. Doordat wij het decoilen in ons eigen service center uitvoeren kunnen wij snel schakelen waardoor wij korte levertijden hanteren.

Breed assortiment RVS Coils

Naast het decoilen bieden wij ook een breed assortiment aan in RVS coils. Wij leveren coils in verschillende finishes, zoals 2B en BA, maar ook geslepen en warmgewalst. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende AISI legeringen, breedtes vanaf 25 mm tot en met 2000 mm en diktes vanaf 0,3 mm tot en met 12 mm. Bekijk ons hele assortiment RVS coils

Coils - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Offerte voor decoilen nodig? Wij helpen u graag!

Vraag een offerte aan