RVS platen

RVS plaat - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Bekijk ons leveringsprogramma

Wij leveren RVS platen in een breed scala aan RVS kwaliteiten, afmetingen en diktes. Iedere RVS plaat is beschikbaar in finish 1D, 2B, BA en gepolijst. Daarnaast is het mogelijk om RVS platen in diverse korrels te laten slijpen en  borstelen in ons eigen service center.

Standaard afmetingen

3000 x 1500 (groot formaat)
2500 x 1250 (midden formaat)
2000 x 1000 (klein formaat)
RVS plaat op maat

Diktes

Koudgewalst: 0,4 – 6,0 mm
Warmgewalst: 2,0 – 50,0 mm

Assortiment RVS Platen

Ons brede assortiment in RVS plaatmateriaal is in de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar. Materiaal dat vandaag voor 14:00 uur wordt besteld kan morgen al geleverd worden. Wij hebben vrijwel alle beschikbare rvs kwaliteiten in ons assortiment: van de gangbare AISI legeringen 304 en 316 tot 420 en 201.

RVS Platen kunnen wij desgewenst op maat knippen, slijpen, borstelen, ponsen én foliën in ons eigen service center.

Breed assortiment uit voorraad

Al sinds 1977 bieden wij een breed assortiment RVS plaatmateriaal aan. Wij leveren aan klanten wereldwijd uit diverse markten, o.a. de maritieme sector en de voedingsmiddelenindustrie. Standaard formaten zijn direct leverbaar uit voorraad waardoor wij een snelle leveringstijd garanderen. Hebben wij de gewenste legering niet op voorraad? Door onze goede contacten met internationale RVS leveranciers vinden wij vrijwel altijd wat u nodig heeft.

RVS platen - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Geslepen en geborsteld RVS

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het slijpen en borstelen van RVS platen. Wij slijpen RVS in verschillende slijpkorrels om een perfecte afwerking te garanderen. Na het slijpen of borstelen kunnen alle platen voorzien worden van beschermfolie. Wij kunnen platen zowel één- als tweezijdig slijpen met een maximale breedte van 1500 mm.

Slijpen en borstelen RVS - HEGO Stainless Steel & Aluminium

RVS Plaat op maat

Naast de standaard afmetingen bieden wij ook RVS Plaat op maat aan. Met behulp van ons service center kunnen wij platen exact op maat maken door de platen op maat te knippen of op maat te decoilen. Platen op maat knippen kunnen wij tot een dikte van 6 mm in vrijwel iedere gewenste afmeting. Op zoek naar grote hoeveelheden RVS platen op maat? In dat geval kunnen wij coils (rollen) tot plaat op maat afrollen.

RVS en Aluminium knippen - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Levering met 3.1 certificaat

Al ons eerste keus (prime) RVS plaatmateriaal kan desgewenst geleverd worden met het 3.1 certificaat. Het 3.1 certificaat garandeert dat het materiaal voldoet aan de gestelde eisen conform de Europese norm DIN EN 10204. Het certificaat vermeldt o.a. de kwaliteit, het charge nummer (smeltummer), de mechanische samenstelling en de chemische compositie van het materiaal.

RVS platen - HEGO Stainless Steel & Aluminium

Op zoek naar maatwerk RVS platen? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen